High Performance

Geen hoge investeringen in eigen back-up apparatuur.

Volledig Redundant

Uw data wordt dubbel opgeslagen op verschillende locaties.

Veilige Datacenters

Alle datacenters bevinden zich in Nederland en zijn ISO gecertificeerd.

Direct Beschikbaar

Geen hoge investeringen in eigen back-up apparatuur en gelijk uw backup ingeregeld.

Inclusief Support

Onze prijs is all-in. U heeft altijd beschikking tot ervaren specialisten.

Automatische Backups

Geen omkijken meer naar uw backups. Wij zorgen dat dit automatisch ingeregeld wordt.

Veilige Backups

Backup Specialists Security is een proces die continue de beveiligingsmaatregelen evalueert, op effectiviteit controleert en indien nodig maatregelen ter verbetering ontwikkelt. De primaire taak van Backup Specialists Security is het bewaken, oppakken en het treffen van maatregelen in geval van security incidenten.

Informatiebeveiliging treft alle lagen van de organisatie en kan alleen werken als iedereen zijn of haar individuele verantwoordelijkheid daarin draagt en een bijdrage levert. Iedere medewerker heeft dan ook de plicht om waargenomen of vermoede zwakke plekken in de beveiliging te rapporteren aan de eigenaar van Backup Specialists.
Alle medewerkers van Backup Specialists hebben een strikte geheimhoudingsverklaring getekend. Daarnaast geldt een strenge gedragscode voor alle beheerders die verbiedt om zonder noodzaak in de data van klanten te kijken, voor zover dit al mogelijk is.

Zowel indiensttreding als inhuur vinden plaats onder voorbehoud van het bezit van een geldig legitimatiebewijs en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zonder bezwaren om de functie uit te oefenen. Bij indiensttreding vindt bovendien een referentiecheck plaats en worden kopieën van diploma’s en certificaten opgevraagd.

Service Level Agreement

Backup Specialists garandeert de onderstaand getoonde availability servicelevels op basis van meetwaarden gemeten door de de huidige monitoringsysteem..

Deze beschikbaarheid is alleen van toepassing op de beschikbaarheid van het cloud platform.

Service Window KPI KPI
24*7 Availability 99,98
08:00-18:00 RTO 4 uur
08:00-18:00 RPO 24 uur

Op zoek naar een maatwerk oplossing

Vrijblijvend advies & gratis implementatie

Neem contact met ons op